SADRŽAJ WEB STRANICE ISKLJUČIVA JE ODGOVORNOST DV MALI SVIJET...................................................................... © 2022 Dječji vrtić "Mali svijet". Sva prava zadržana.
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pozivamo sve roditelje djece od 4 do 7 godina (predškolci, djeca 1. i 2. razreda osnovne škole) da svoju djecu koju zanima robotika, prirodne znanosti i matematika, upišu u STEM program koji će se odvijati jednom tjedno u prostorima Dječjeg vrtića Mali svijet u Lučkom. Program je pun zabave i zanimljivosti kroz koju će djeca uz vođenje stručnjaka naučiti osnove informatike i prirodnih znanosti i naučiti rukovati sofisticiranom informatičkom opremom.
Mjesečna cijena programa je 250 kn, a odvijat će se tokom cijele pedagoške godine. Prijave s podacima o djetetu (ime, prezime, dob) i Vašim kontakt podacima možete slati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a program će početi kada se prijavi minimalno 6 polaznika i to najkasnije 1.10.2019. Vrijeme odvijanja programa prilagodit će se polaznicima.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Više informacija Prihvaćam sve kolačiće Odbijam