Dodatni program

 • jednodnevni  

Povremeno pripremamo aktivnosti izvan prostora Vrtića. To su u većini slučajeva odlasci na kazališne predstave, atraktivna događanju u gradu i u muzeje, te cjelodnevni ili poludnevni izleti.

 • višednevni

Prema interesu djece ili roditelja u mogućnosti smo organizirati ljetovanja, zimovanja, ili dvotjedne tečajeve plivanja, rolanja ili tenisa. Organizacija i cijena tih programa ovisit će o broju prijavljene djece.

 • kontinuirane igraonice
 • Za djecu u godini prije polaska u školu upisanu u naš Vrtić održavamo tzv. "malu školu" To je program u kojem sve buduće đake pripremamo za vještine koje će im biti potrebne za uspješan start u školi. Uvježbavamo vještine čitanja, pisanja, računanja, pripovijedanja. "Mala škola" odvija se dva puta tjedno po 60 minuta i besplatna je.
 • Sportsku radionicu organiziramo  u suradnji s vanjskim suradnikom, koji ima verificirani program od strane MZO, i to dva puta tjedno po 45 minuta.
  Ova radionica dodatno se plaća vanjskom suradniku, koji za organiziranje iste koristi prostore Vrtića bez naknade.
  Sadržajima i aktivnostima sportskog programa želimo unaprijediti opću kvalitetu življenja u vrtiću, zadovoljavanje potrebe djece za fizičkim aktivnostima , usvajanje navika zdravog načina života, te formiranje pozitivnog stava prema sportu.
  Kroz sportski program djecu učimo pretvoriti spontano odabrani pokret u svijesnu radnju, stjecanjem različitih sportskih vještina pomoću kojih će dijete samostalno pronaći rješenje za određenu aktivnost i odabrati pokret koji mu najbolje odgovara, a sve pod vodstvom i stručnim nadzorom profesora kineziologije.

 • Englesku igraonicupripremamo za sve zainteresirane roditelje i djecu od 4 godine starosti. Rad se odvija dva puta tjedno po 45 minuta i dodatno se plaća.learn english
  Igraonica služi kao poticaj djeci da upoznaju engleski kao strani jezik kroz igru, pjesmu, dramski i likovni izraz. Cilj igraonice nije naučiti djecu govoriti novi jezik (mada to ona izuzetno brzo usvajaju), već stvoriti dobru podlogu za buduće ozbiljnije učenje stranog jezika.

 • Sve ostale igraonice kao što su likovno-kreativna, glazbeno-dramska , organiziraju se ovisno o interesima djece i roditelja. Za pokretanje neke od tih igraonica potrebna je prijava najmanje 7-ero djece u dobi od 3,5 do 7 godina. Igraonice se dodatno plaćaju i vode ih naše odgojiteljice.


Sve igraonice odvijaju se u radno vrijeme Vrtića.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Pozivamo sve roditelje djece od 4 do 7 godina (predškolci, djeca 1. i 2. razreda osnovne škole) da svoju djecu koju zanima robotika, prirodne znanosti i matematika, upišu u STEM program koji će se odvijati jednom tjedno u prostorima Dječjeg vrtića Mali svijet u Lučkom. Program je pun zabave i zanimljivosti kroz koju će djeca uz vođenje stručnjaka naučiti osnove informatike i prirodnih znanosti i naučiti rukovati sofisticiranom informatičkom opremom.
Mjesečna cijena programa je 250 kn, a odvijat će se tokom cijele pedagoške godine. Prijave s podacima o djetetu (ime, prezime, dob) i Vašim kontakt podacima možete slati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a program će početi kada se prijavi minimalno 6 polaznika i to najkasnije 1.10.2019. Vrijeme odvijanja programa prilagodit će se polaznicima.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

OBAVIJEST RODITELJIMA !!!!

 

U OVOJ PEDAGOŠKOJ GODINI U NAŠEM VRTIĆU

DJELOVAT ĆE :

balet

 

I

.lavii

UPISNE LISTE SU NA OGLASNIM PLOČAMA, A ZA SVE DETALJE U SVEZI S ISTIMA MOŽETE SE OBRATITI NAŠIM ODGAJATELJICAMA

© 2020 Dječji vrtić "Mali svijet". Sva prava zadržana.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Više informacija Prihvaćam sve kolačiće Odbijam