SADRŽAJ WEB STRANICE ISKLJUČIVA JE ODGOVORNOST DV MALI SVIJET...................................................................... © 2022 Dječji vrtić "Mali svijet". Sva prava zadržana.

26.08.2013.

Obvezna predškola odgođena za jesen iduće godine

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta trebalo bi donijeti pravilnike o provođenju predškole koji bi riješili pitanje financiranja, kao i samog programa koji će obavezno obrazovanje produljiti na devetogodišnje. Struka je nezadovoljna zakonskim nedorečenostima

Iako je program predškole od ove jeseni trebao biti obavezan za sve šestogodišnjake, izmjenama i dopunama Zakona o predškolskom odgoju i naobrazbi primjena obavezne male škole prolongirana je za jesen naredne godine, a u međuvremenu bi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta trebalo donijeti pravilnike s detaljima o provođenju predškole koji bi trebali riješiti pitanje financiranja, kao i samog programa koji će obavezno obrazovanje s osmogodišnjeg produljiti na devetogodišnje.

Izvor: http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Jos-po-starom-Obavezna-predskola-odgodena-za-jesen-iduce-godine

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Više informacija Prihvaćam sve kolačiće Odbijam