SADRŽAJ WEB STRANICE ISKLJUČIVA JE ODGOVORNOST DV MALI SVIJET...................................................................... © 2022 Dječji vrtić "Mali svijet". Sva prava zadržana.

Poštovani roditelji,

Prilažemo dostavljeni nam tekst zamolbe upućenenam  od strane Gradskog ureda za obrazovanje Grada Zagreba , kao i linkove na kojima se nalaze predmetne brošure :

 

Poštovani,

dostavljamo vam brošuru o zaštiti mentalnog zdravlja djece, učenika i njihovih obitelji od učinaka potresa, a koju je izradila Poliklinika za zaštitu djece Grada Zagreba. Brošura je jednostavna i razumljiva te može pomoći odgojiteljima i učiteljima u radu s djecom vezano uz temu, ali i njihovim roditeljima u svakodnevnim situacijama suočavanja sa svojim i dječjim strahovima od potresa i njihovim posljedicama.

Ljubazno molimo da brošuru proslijedite svima koji se njome mogu poslužiti, uključujući i roditelje djece/učenika koja pohađaju vaše predškolske i osnovnoškolske ustanove.   

S poštovanjem,

--

         

   GRAD ZAGREB
   Gradski ured za obrazovanje

 

Brošura 1.

 https://www.zagreb.hr/UserDocsImages/zdravstvo/povjerenstvo/djeca/2.%20Djeca%20i%20obitelji%20prije%20tijekom%20i%20nakon%20potresa_interaktivna%20brosura.pdf

Brošura 2.

https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/SafeQuake%20BROSURA_strana10.pdf

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Više informacija Prihvaćam sve kolačiće Odbijam