Poštovani roditelji,
naš Vrtić  radi na temeljitom opremanju senzorne sobe i sada već možemo reći da smo, što se opreme tiče, spremni .
Ukratko, senzorna soba je prostor u kojem pod stručnim nadzorom i individualnim radom, omogućavamo da dijete razvija sva svoja osjetila, odnosno potičemo proces senzorne integracije. (Više o senzornoj integraciji pročitajete ovdje https://www.poliklinika-djeca.hr/…/znate-li-sto-je-to-senz…/)
Naša psihologinja i nekoliko odgajateljica već jedno vrijeme pohađaju edukacije za bolje razumijevanje procesa senzorne integracije, te kako osmišljavati aktivnosti za što bolje rezultate u tom procesu. Neke od Vas smo već upoznali direktno s našim radom, a djeca mlađe skupine već pomalo upoznavaju elemente naše nove sobe. Trenutno radimo na organizaciji rada koja bi omogućila da što više djece upisane u naš Vrtić može biti obuhvaćeno radom u senzornoj sobi. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi Vašeg djeteta ili općenito rada u senzornoj sobi, slobodno nam se obratitie na e-mail: msvijet05@gmail.com ili psiholog.malisvijet@gmail.com i
broj telefona: 099/803-2108 (psihologinja)

© 2022 Dječji vrtić "Mali svijet". Sva prava zadržana.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Više informacija Prihvaćam sve kolačiće Odbijam