https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/djelatnica-djecjeg-vrtica-drnis-pozitivna-na-koronavirus-20200906

DJECA U SAMOIZOLACIJI

Djelatnica Dječjeg vrtića Drniš pozitivna na koronavirus


 
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Stožer civilne zaštite Grada Drniša izvijestio je u nedjelju da je odgojiteljica Dječjeg vrtića Drniš pozitivna na koronavirus zbog čega je samoizolacija određena za deset djece i njihovim odgojiteljicama iz odgojne skupine "Sunce" te tehničkom osoblju

Ovlaštena tvrtka tijekom će dana obaviti dezinfekciju prostora i opreme u kojima su djeca boravila, prenose lokalni mediji.

Rad Dječjeg vrtića Drniš u pogledu organizacije u potpunosti se provodi uz poštivanje svih epidemioloških mjera te se prijem djece odvija na vanjskim ulaznim vratima objekta bez mogućnosti ulaska roditelja u objekt, navodi se.

 

Vrtićke odgojne skupine međusobno su fizički odvojene, bez miješanja zaposlenika i djece, a sve prostorije i sva oprema vrtića se svakodnevno dezinficiraju na kraju radnog dana.

Svi zaposlenici imaju obavezu izmjeriti si temperaturu prije dolaska na posao te koristiti zaštitnu masku, a temperaturu trebaju izmjeriti i djeci ujutro prilikom ulaska u vrtić. 

© 2021 Dječji vrtić "Mali svijet". Sva prava zadržana.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Više informacija Prihvaćam sve kolačiće Odbijam