Poštovani roditelji,

Obavještavamo Vas da od rujna 2021. godine povisujemo našu ekonomsku cijenu dosadašnjih 1.900,00 kn na 2.050,00 kn (cca 8%).

S dosadašnjom ekonomskom cijenom prestali smo biti poslovati rentabilno i nismo više u mogućnosti ispunjavati svoje obaveze prema dobavljačima.

Nova ekonomska cijena za roditelje znači 150,00 kn veća mjesečna cijena Vrtića po djetetu.

Ovu obavijest Vam dostavljamo i s namjerom da do 1.5.2021., kada kreću upisi u sve vrtiće Grada Zagreba, možete odlučiti da li svoje dijete, zbog promjene cijene našeg Vrtića, želite prijaviti za upis u neki drugi od 60 privatnih i 60 gradskih vrtića.

 Njihov popis možete naći na poveznici: https://zagreb.hr/predskolski-odgoj-i-obrazovanje/508

Napominjemo da kvalitetu naše usluge nećemo mijenjati, te da ćemo i dalje ulagati  znatna novčana sredstva u stručno usavršavanje naših zaposlenika, kao  i u opremu vrtića, obnavljajući ju i nabavljajući novu.

Bitna novost, nakon uvođenja nove cijene, je ta što ćemo za cca 20% sniziti broj djece u skupinama, te će se na taj način povećati kvaliteta rada.

Zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju

DV Mali svijet

© 2022 Dječji vrtić "Mali svijet". Sva prava zadržana.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.
Više informacija Prihvaćam sve kolačiće Odbijam